قرآن كريم » فارسى
كتب عشوائيه
- ترجمه فارسی الاتقان فی علوم القرآناین کتاب ترجمة «الإتقان في علوم القرآن» تألیف حافظ جلالالدین عبدالرحمن سیوطی شافعی است که از علمای بزرگ اسلام میباشد، و شرح حال او را به زودی خواهید دید. متن عربی این کتاب بارها چاپ شده و در میان آشنایان با علوم و معارف قرآنی شهرت فراوانی دارد، و بسیاری از دانشمندان این فن در تدوین کتابهای خود از آن بهرهها بردهاند. چاپ جدید آن که در مصر با تحقیق محمد ابوالفضل ابراهیم انجام شده اساس کار در ترجمه بوده است... شیفتگان قرآن و دانشمندان بزرگ مسلمان در طی عصور مختلف از پای ننشستند، و در طول قرنها پس از رحلت رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم تا روزگار ما برای تعلیم و تعلّم و تحقیق و تنسیق معارف و علوم این دریای بیکرانه کوششها کردند، و آثار و نوشتارها و کتابهای بس ارزشمندی به جامعة بشری عرضه نمودند، و تالار بلند علم و فضیلت را با خطوط زرین و کلکهای گوهرزای خویش زینت دادند که این کتاب نمونه ای از آن می باشد.
نویسنده : جلال الدين السيوطي
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/339893
- جایگاه و منزلت سنت در اسلامجوانان قبل از هر چیز باید به کتاب خدا و سنّت پیامبر پایبند شوند و راه و روش صحیح را که آنها بر آن حرکت خواهند کرد ـ از این منابع اساسی اخذ کنند
نویسنده : محمد ناصر الدین آلبانی
مترجم : علی صارمی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/254979
- استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبرامروزه فال حافظ و فال قهوه و استخارهگرفتن با قرآن از شیوههای متداول در میان مردم است. بدیهی است که این شیوهها نمیتوانند سرنوشت ما را رقم بزنند و یا ما را نسبت به وضعیت تصمیمی که گرفته ایم و آگاه سازند. بهترین شیوهای که از پیامبر صلی الله علیه وسلم در این خصوص به ثبوت رسیده، استخاره است. براساس احادیثی که از پیامبر نقل شده، در این مورد نیز اتفاق خاصی نمیافتد و تنها کاری که بنده میکند، این است که از خداوند میخواهد در تصمیمی که گرفته او را به سمت خیر هدایت کند و اگر سرانجام تصمیم او به بدی ختم میشود، او را از این تصمیم باز دارد.
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316341
- وصف بهشتسخن از بهشت برین و نعمتها و راهرسیدن به آن برای کسانی که تقوی پیشه نموده و با جان و مال خود در راه کسب رضایت خداوند متعال میکوشند، و سر منزل مقصود خود را رسیدن به بهشت و جاودانه زندگیکردن در آن قرار داده اند، آهنگی دلنشین و روح نواز است، این بندگان مخلص خدا همواره سعی و تلاش مینمایند تا با عبادت و پرهیزگاری توشهای برای آخرت خود فراهم سازند.
نویسنده : أبو الحسن بن محمد الفقيه
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/282769
- موسیقی از دیدگاه اسلامقرطبی می نگارد: صدای نی، صدای هنرمند ( آواز خوان) و صدای موسیقی در برنامه و محافل لهو، صدای شیطان است. زیرا صدای هر دعوت کننده به سوی نافرمانی الله جل جلاله صدای شیطان می باشد. و این آیت دلیل روشن بر تحریم موسیقی و آلات آن است
نویسنده : قريب الله مطيع
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/266002